Vuolijoen Vanhustenkotiyhdistys

puh. 044 71 57 121

Päivätoiminta

Ulpukka

Ulpukan viikko-ohjelmaan kuuluvat tuolijumppa, erilaiset pelit, ulkoilu ja päiväkahvit sekä vierailijoita. Kajaanin seurakunnan hartaus on kerran kuukaudessa. Vuolijoen eläkeliiton kerhot joka toinen viikko. Lisäksi Kaukametsän Kansalaisopiston käsityö-piiri kokoontuu säännöllisesti.

Hoitohuoneessa pitää jalkahoitaja vastaanottoa kerran kuukaudessa. Ajanvaraukset suoraan jalkahoitaja Elina Korhoselta, puh. 040 7500396.

Lisäksi vastaanottoa kuukausittain pitää myös hieroja Alexandra Nevalainen. Ajanvaraukset suoraan häneltä, puh. 046 613 9276 tai sähköpostilla alexandran.posti@gmail.com.

Otanmäen seurakuntatalo

Yhdistys järjestää lähinnä Otanmäessä asuville vanhuksille päivätoimintaa ja kuntouttavaa viriketoimintaa torstaisin.

Koskikartano

Tiistai-kerho on vakituinen toimintamuoto.